Bestelling en betaling

Bestelling en betalingen.

Orderbevestiging

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van uw order. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, wordt de factuur door onze Sales Advisor nagestuurd en krijgt u ook een bericht van de leveringsdatum.

Heeft u problemen met de online betaling of bent u niet zeker of de betaling gelukt is, neem dan contact op met onze Sales Advisor.

Foutieve voorraad

Gregoir e-Bikes behoudt het recht voor om elke bestelling te annuleren wanneer het product niet meer voorradig is. De klant wordt in dat geval door onze Sales Advisor op de hoogte gebracht en krijgt het volledige bedrag van de uitgevoerde betaling teruggestort. Er wordt geen compensatie uitbetaald.

Reservatie

U wil een product liever komen bekijken in onze showroom? U opteert om een leasing of financiering af te sluiten? Door een reservatie krijgt u een persoonlijke optie van 48 uur op het artikel van uw keuze. Zo loopt u geen risico dat het product ondertussen verkocht wordt.

Onze Sales Advisor neemt binnen 48 uur contact met u op om uw aankoop en/of aanvraag voor een leasing of financiering verder af te ronden.
Bij een reservatie bent u niet gebonden tot aankoop.

GREGOIR E-Bikes.

Tentoonstellingslaan 317
1090 Jette 

Telefoon: +32 476 86 73 26
E-mail: bikes@gregoir.net.bmw.be