Atelier

Atelier Gregoir: Uw fietsenmaker in Brussel

Dieter Rottier

Dieter Rottier

Sales Manager E-bikes

0476 86 73 26
dieter.rottier@gregoir.net.bmw.be

Het atelier van Gregoir E-bikes zorgt voor uw fietsreparatie. Maak snel een afspraak en wij zetten uw fietsherstelling op de planning.

Een fietsherstelling nodig?

Maak hier een afspraak voor het onderhoud of herstellingen aan uw fiets. Wij herstellen alle fietsen!

Persoonlijke gegevens.

Gegevens fiets.

Merk
Type

Uw afspraak.

Deze datum is indicatief. Onze atelierverantwoordelijke neemt contact met u op om een definitieve datum in te plannen naargelang de gekozen dienst kan worden uitgevoerd.

Fiets laten repareren?

Ben je op zoek naar de beste plek voor fietsreparaties in Brussel? Zoek niet verder! Bij Gregoir E-Bikes verwelkomen we je voor elke fietsreparatie, ongeacht het merk of model.

Snel en Professioneel: Bij Gregoir E-Bikes begrijpen we dat je je fiets snel weer op de weg wilt hebben. Onze ervaren fietsherstellers staan klaar om je e-bike snel en professioneel te repareren, zodat je snel weer kunt genieten van je rit.

Deskundig Advies: Onze fietsenmakers kenen e-bikes door en door. We bieden deskundig advies en beoordelen de staat van je fiets grondig voordat we aan de reparatie beginnen. Zo ben je verzekerd van een duurzame oplossing.

Alle Merken Welkom: Of je nu een e-bike hebt van een bekend merk of een minder bekend exemplaar, bij Gregoir E-Bikes staan we voor je klaar. We hebben ervaring met alle soorten e-bikes.

GREGOIR E-Bikes.

Tentoonstellingslaan 317
1090 Jette 

Telefoon: +32 476 86 73 26
E-mail: bikes@gregoir.net.bmw.be